Kerstcadeaus deel 2

Deel 2 kerstkados

Uiteraard zijn jullie allemaal in blijde verwachting na het lezen van deel één met de kerstcadeaus (die ook voor andere gelegenheden gebruikt kunnen worden!). Het stop natuurlijk niet met de ideetjes uit deel één. Daarom volgt er nog een deel twee! En we beginnen met….

Een Kader
Deze kan leeg zijn, of al opgevuld met één van de favoriete platen van de ontvanger! Niets zo leuk als je favoriete album, of je favoriete artwork in je ‘muziekhok’ aan de muur hangen zodat je er uren naar kan kijken en toch de plaat niet moet missen in je platenkast. De kaders variëren in prijs en gaan van zeven euro tot vijftig euro… Voor ieder wat wils dus!

Een platenpuck
of een ‘clamp’. Ook deze gaan in verschillende prijscategorieën. Van 30 tot 200 (of nog een pak meer indien gewenst). Het drukt de plaat vlak tegen het plateau en zorgt voor een betere klank en minder slijtage aan de plaat! Geen enkele verzamelaar zal dus teleurgesteld zijn met dit cadeau!

Een kersttrui
EEN KERSTTRUI?? JAA!! Niet de meest foute kersttrui die je kan vinden liefst, maar er zijn onnoemelijk veel bands die elk jaar een kersttrui op de markt brengen. Meestal niet bepaald goedkoop zijn ze, die kersttruien met een band op, maar wees maar zeker dat je met dit cadeau een geweldige smile op het gezicht tovert van de ontvanger!

Een concertticket
Naast het genieten van de muziek in de huislijke gezelligheid vinden de meesten van ons het heel leuk om met enige regelmaat eens een concertje mee te pikken. Speelt er een band die de moeite waard is in de buurt? Waarom dan geen concertticket cadeau doen?! Als je het gekregen hebt klinkt het uiteindelijk nog eens zo goed!

Films/series
Er zijn ook fantastische series uitgebracht en films gemaakt over muziek, muzikanten, genres, en zelfs een serie met de naam ‘Vinyl’. Deze laatste is trouwens een absolute aanrader, ook voor mensen die geen band hebben met vinyl of muziek.

Cadeaubon
Voor als je op safe wil spelen, of echt totaal geen idee hebt (wat me ondertussen straf lijkt) kan je nog steeds gaan voor de oude vertrouwde cadeaubon. Praktisch elke platenzaak, winkel waar ze audio-installaties verkopen,.. hebben cadeaubonnen in de aanbieding. Altijd leuk voor moest je het echt niet meer weten, of door de keuzestress niet kan kiezen. Ook handig als de persoon in kwestie opvallend kieskeurig is en je hierdoor begint te twijfelen of het wel goed gaat zijn. Het budget in een cadeaubon en hij/zij kan zelf gaan snuisteren en thuiskomen met exact wat hij/zij voor ogen had!

Voila, we zijn er door! Kerst was nog nooit zo makkelijk als in 2017! Of niet? Laat mij vooral weten of het jullie geholpen heeft, of jullie het nuttige tips vonden en eventueel wat ik nog vergeten ben! Ja ik vergeet ook ooit dingen…

-Tom.

3 gedachten over “Kerstcadeaus deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s