Music Monday #5

Nummer vijf al! Wat vliegt de tijd toch voorbij als je bezig bent! Hopelijk nog steeds elke maandag in blijde verwachting van een nieuwe Music Monday? Here we go!

Soms mag een goede Youtube artiest ook belicht worden, toch? Aangezien veel mensen dit nummer op één wilden in de tijdloze afgelopen jaar is een alternatieve versie van Africa (Toto) geen slecht idee. Check ook zeker even de Frog Leap Studios Youtube channel voor meer metal covers! In deze cover werk hij samen met Rabea Massaad, gitarist bij Dorje en Toska. En diens vriendin, Hannah Boulton.

En dan is het nu tijd voor wat frans geweld. Gojira soorde met hun album Magma enorm goed in 2016 en dat mag nu nog steeds worden bevestigd, toch?

Omdat ik het geweldig vind als ik onverwacht kippenvel krijg van muziek deel ik deze muziek dan ook graag met jullie. Een nummer dat het keer op keer klaarspeelt is Era, een nummer van… Era…

Dat was het al weer, deze drie op repeat en je kan er wee enkele dagen tegenaan! Geniet van de week en grijp kansen die zich voordoen met beide handen! Tot vrijdag!

-Tom.

4 gedachten over “Music Monday #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s