Tegen de klok met Clckws

cntr clckws

Jullie weten allemaal dat ik van muziek hou, en dat ik graag het ruigere werk door de speakers hoor knallen. Nu dacht ik eens een rustige vrijdag avond te hebben. Ik had niets gepland, ging niets schrijven en eens op tijd mijn bed in kruipen. Maar daar dacht iemand duidelijk anders over!

Gisteren kreeg ik de vraag van Clckws bassist Seppe Van Ael om hun album eens een luisterbeurt te geven. Ja lap, daar ging mijn rustige avond dus! Niet dat ik dit erg vond want ik had gerust neen kunnen zeggen of het laten liggen tot een later moment. Maar ik ben dan weer veel te nieuwsgierig en enthousiast om nog maar na te denken over deze twee opties!

Dat mijn rustige avond niet doorging werd van de eerste seconde duidelijk, mijn volume moest zelfs wat stiller, want verdikke die kunnen er wat van!
Misschien nog wat extra info, we spreken hier over een female-fronted punk band van eigen bodem. En zo te horen hebben we hier een zeer goede punk bodem!

Voor de mama’s en papa’s in huis, je zal bezorgd zijn als je Eva hoort zingen, want die smijt zich volledig, maar het schijnt dat ze na een optreden nog in staat is om te praten, dus weg met die zorgen en geniet!

Als we een negatief iets moeten zeggen is het dat je op een dik kwartier rond bent, want met acht nummers die gemiddeld twee minuten duren, tel maar uit! Het voordeel is dan weer dat je het album op 1 uur ongeveer vier keer kan beluisteren!

En nu nog het schoonste van heel dit bericht! Ze brengen hun album vandaag uit en je kan ze live aan het werk zien in jeugdhuis Babylon in Westmalle! Het uur is 19.30 en de inkom bedraagt vijf euro.
Maar Tom zou Tom niet zijn zonder deze boodschap: vergeet je oordoppen niet! Het belooft luid te worden en je wil toch nog een lange tijd van muziek blijven genieten denk ik?

Zo, dat was eens iets anders! Een leuke verrassing op jullie zaterdag? En hopelijk nog op tijd om er te geraken en dit jonge punk geweld te steunen. Maandag is het weer muziektijd, ik zie jullie dan!

En voor de liefhebbers, hier nog een link waar jullie hun werk kunnen beluisteren/kopen! Verkrijgbaar op Vinyl, CD, Cassette en als download!

clckws

https://clckws.bandcamp.com/releases

clckwse

-Tom.

P.S. We hebben vandaag onze 100ste volger op de blog mogen verwelkomen en ik wil nog even zeggen dat ik iedereen ontzettend dankbaar ben voor wat ik de afgelopen maanden al heb kunnen bereiken met mijn blog. Een dikke merci aan iedereen die de blog heeft gevolgd, gelezen en misschien zelfs de berichten heeft gedeeld! You Rock!

Advertenties

5 gedachten over “Tegen de klok met Clckws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s