Music Monday #12

Als we over metal spreken kunnen we trots zijn op ons kleine landje. We hebben verschillende bands die heel wat aanzien hebben, en wereldwijd een fanbase die de moeite is.

Met als bekendste fan James Hetfield is Ostrogoth één van die bekende namen. Nog te weinig worden ze binnen België op de radio gedraaid, of erkent voor wat ze bereikt hebben. Vandaag heb ik voor jullie hun bekendste en misschien wel beste nummer in de aanbieding!

Een ander prachtig voorbeeld van onze Vlaamse trots is Killer, zonder enig twijfel stond dit vroeger bij elke jonge metalhead in de kast!

En als laatste hebben we vrouwelijk geweld! Acid, als je dit niet kent, zoek er gerust wat meer van, spijt ga je er niet van krijgen!

En met deze pittige tante stuur ik je de week in! Hopelijk viel de eerste dag wat mee en ben je klaar om er nog 4 te trotseren! Tot vrijdag!

-Tom.

4 gedachten over “Music Monday #12

  1. Cool 🙂
    Een vriend van mij hier uit het dorp speelt bij een heavy metal band genaamd Prometheus. Dat loopt kennelijk behoorlijk goed, althans voor een niche groep. Ze hebben zelfs regelmatig concerten in Duitsland.
    Je keuze van vorige week was ook super, by the way!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s