Win en unboxing!

DSC05731

Even geleden deed ik mee aan een wedstrijd op facebook. Georganiseerd door Warners Music Belgium met als inzet… ‘The Fellowship Of The Ring’ vinyl boxset! Ik kon dus niet anders dan meedoen met deze wedstrijd!

En zoals je misschien al uit de titel hebt afgeleid… I won! Ongeveer een week later kreeg ik een mail van Warner met de boodschap dat ik gewonnen had! Ik moest enkel mijn adres doorsturen en twee dagen later mocht ik de box in ontvangst nemen!

Bij het opendoen was het meteen genieten. Een prachtige box die eruit ziet als een antiek boek, mooi afgewerkt met een ‘lederen’ rug. En toen was hij nog niet geopend! Snel weg met die plastieke folie en toen kon de inhoud eindelijk ook tot zijn recht komen!

DSC05715
De doos was sneller open dat je zou vermoeden…!
DSC05716
En zo ziet de schrijver van deze blog er dus uit!

Als eerste in de box zit een kaart van Middle Earth, en hij ziet er best goed uit! Ook al is het geen complete kaart en zal je vermoedelijk elke toekomstige vinyl uitgaven moeten aanschaffen om je kaart volledig te krijgen.

Wat volgt is een boekje, pagina’s vol tekst en foto’s die te maken hebben met de muziek die je te horen gaat krijgen als je de 5 platen op je draaitafel legt. De nummers worden kort besproken, de gebruikte instrumenten,… Alles wat je zou willen weten komt aan bod!
DSC05725

En daar zijn ze dan, de 5 prachtige, rode lp’s die boordevol prachtige muziek staan. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog geen tijd heb gehad om me volledig door de 5 LP’s te werken. Het is hier een drukke periode geweest en ik geef ook eerlijk toe dat ik liever buiten van de zon geniet dan bij dit mooie weer in de kelder naar muziek te luisteren!
DSC05730

En alles samen ziet er ongeveer zo uit!

DSC05731

Zo, hier sluit ik af voor deze week! Ik hoop dat iedereen kan genieten van de zon en de aangename temperaturen en ik spreek jullie snel! Tot maandag!

-Tom.

12 gedachten over “Win en unboxing!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s