Liefste klasgenoten…

succes
Deze week een korte blog en die wil ik opdragen aan mijn klasgenoten.
De laatste examens van het tweede jaar komen er aan en ik heb het gevoel dat het mooie weer af en toe wat studiemotivatie wegneemt. En het zou toch zonde zijn om iemand in het tweede jaar achter te laten na onze reis doorheen al die cursussen!
eerst en vooral is het misschien de moeite om te vermelden dat ik een klas heb om U tegen te zeggen. Allemaal schatten van mensen met een hart van goud… (Al maar goed, we studeren uiteindelijk ook verpleegkunde!)
Ik zou ze allemaal stuk voor stuk willen bedanken om elke dag op school toch de moeite te maken en me doorheen de 8 uur aan concentratiestoornissen heen te lachen. Al is het als enige heer van het gezelschap soms ook gewoon ‘zwijgen en lachen’! πŸ˜‰
Maar dat neem ik er met plezier bij, want ik zou mijn kudde gezellige kakelkippen voor geen geld van de wereld willen ruilen! En ookal schrijf ik hier elke week een blad vol, ik ben geen babbelaar. En daarom wil ik iedereen via deze weg nog even succes wensen om de examens positief tegemoet te gaan! Yes we can!
En Tom zou Tom niet zijn als er geen muziek aan te pas kwam… Dames, speciaal voor jullie!
-Tom.
Advertenties

7 gedachten over “Liefste klasgenoten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s