Kilroy-Records Vinylforum

Kilroy

Mijn vinyl avontuur begon eigenlijk heel positief. Ik kwam online een forum tegen, waar ik mensen heb leren kennen die me goed op weg hebben geholpen en waar ik mijn verhaal kwijt kon. Enkele van deze mensen heb ik zelfs vrij goed leren kennen en reken ik tot een vriendenkring omdat ik weet dat ze voor me zullen klaarstaan indien nodig, en dat is wederzijds ook het geval.

Maar wat zijn in het algemeen de voordelen van een forum? Ik ga het er vandaag even over hebben. Meer specifiek over het forum waar ik al jaren lid van ben: Kilroy Records vinylforum.

Sociaal

Het forum is een sociale plaats, ook al zegt je familie ‘zit je nu weer achter de pc??’. Je leert er mensen kennen, kan afspreken om samen te rijden naar beurzen, kan samen vanop afstand zelfs een beurs organiseren! Het forum is een broedplaats voor contacten, en iedereen is er om dezelfde reden, wat het extra leuk en gezellig maakt!

Goede raad

Op het forum kan je ook met je vragen terecht, over vinyl, muziek, audio,… Alles wat binnen het onderwerp past. En vermoedelijk heb je binnen 24 uur antwoord waar je mee verder kan. En na 48 uur heb je ongetwijfeld iemand die de zaak nog eens langs een andere kant belicht, wat het nog net dat beetje meer interessant maakt!

Help elkaar

Jup, we helpen elkaar online verder. Ook als je bijvoorbeeld een bepaalde plaat zoekt, misschien vindt je op het forum wel iemand die zijn exemplaar verkoopt!

Tips

Tips, tips, tips, je ziet ze regelmatig voorbij komen! Ook hier weer meestal onder het motto ‘help elkaar’.

DIY

Ook de handige doe-het-zelver kan op het forum wat tips en tricks vinden. Zo staat er bijvoorbeeld een DIY platenwasmachine! En de makkelijkste DIY tip die er te vinden is is ongetwijfeld het maken van je eigen platenreinigingsvloeistof.

Nieuws

Onze geliefde beheerder ‘Kilroy’ staat dagelijks paraat om het laatste muzieknieuws te posten op het forum. En dat is zeker handig als je op de hoogte wil blijven van de nieuwe ontwikkelingen, overlijdens en meer van dat!

Materiaal

Ook hier heeft ‘Kilroy’ aan gedacht en gezorgd dat er voor elk onderdeel van de platenspeler tot de boxen toe een sectie is waar je tips kan vinden, waarop je moet letten bij de aankoop ervan,… En regelmatig wordt dit aangevuld met een interessant artikel!

Verkoop

En uiteraard wordt er af en toe ook al eens iets verkocht op het forum! Je kan er altijd je artikels te koop aanbieden en wie weet ben je ze de volgende dag al kwijt aan één van de trouwe leden. Hoewel dit onderdeel niet super vaak gebruikt wordt, wordt er toch met enige regelmaat een artikel verkocht via deze weg!

En als ik je nu nog niet heb overtuigd om op het forum te komen snuffelen en je aan te melden… Dan vrees ik dat je geen vinyl verzamelaar bent! 😉
Maandag zijn we er weer met verse muziek en dan zie ik jullie graag terug!

-Tom.

2 gedachten over “Kilroy-Records Vinylforum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s