Unboxing : Ghost – Prequelle

DSC05762

Ik heb het maandag al eens aangehaald. Ghost, en hoeveel ik van die band hou. Awel, vandaag hierop het vervolg. Na een eerste keer op Werchter Boutique, enkele keren Graspop, in de AB in Brussel samen met mijn vader en binnenkort op Dynamo Metal Fest, is Ghost toch 1 van de bands die ik al het meest aan het werk heb gezien. En vandaag komt hun laatste nieuwe album uit.

Naast een zeer overtuigende live-band is Ghost ook een band die in de studio uitermate goed de sfeer kan oproepen die ze live brengen. Ofja, Ghost… Eigenlijk vooral het brein achter de band, Tobias Forge. Hij is het die de band vertegenwoordigd en die alle touwtjes in handen heeft. Maar los daarvan krijgt hij wel telkens een band gevormd met sterke instrumentalisten die zich perfect weten in te leven in het imago.

Wat ik van Prequelle vond kon je al lezen in mijn review op gigview.be (spoiler: 9.5/10). Maar vandaag kreeg ik de vinyl binnen van Large.be (goed optijd!!). En welke versie koos ik? En waarom? Dat zal ik jullie nu eens vertellen!

Kijk een doos! (Jup, voor mij!)
DSC05756

Toch handig he… Die mesjes!DSC05757

Bij large zijn ze toch altijd even attent he! (moet wel eerst 49.99 uitgeven om hem te verdienen…) Maar de plaat zat goed verpakt!
DSC05758

En hier is ‘ie dan! Wat een prachtige cover toch! Neem gerust je tijd, dat heb ik ook gedaan!
DSC05759

Waarom koos ik deze versie? Ik heb graag het totaalpakket als ik kan kiezen. En bij deze ‘deluxe’ versie zaten ook de twee bonusnummers op een extra 7 inch single. Ook de poster waarop het prachtige artwork is afgebeeld is natuurlijk mooi meegenomen. En kom op, wie wil zijn ‘zwart goud’ nu niet op goud vinyl? 😉

En hier kan je tot slot nog het totaalpakket aanschouwen!
DSC05760

Ondertussen zal je zonder twijfel het album op Itunes, Spotify, en YouTube kunnen vinden, dus ga je gang. Je zal het je echt niet beklagen! En hier ga ik afronden en met Ghost op de muzikale voorgrond het weekend in! Tot maandag!

-Tom.

2 gedachten over “Unboxing : Ghost – Prequelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s