Kanker

Kanker, we worden er allemaal mee geconfronteerd. Vroeg of laat ken je iemand of ben je iemand met kanker. Dat is een zekerheid geworden in het leven. Vaak sta je machteloos met je rug tegen de muur en kan je niets doen, of weet je niet wat je kan doen. Vandaag vraag ik jullie aandacht, en als het mogelijk is jullie medewerking.

‘Europe, let’s make a Difference for Bret’ is opgericht om geld in te zamelen voor Bret Hoffmann, een Amerikaanse zanger van Fire For Effect en ex-zanger en medeoprichter van Malevolent Creation. Dit om zijn behandeling van darmkanker te kunnen betalen. Want zoals velen van jullie waarschijnlijk weten is dat in Amerika geen evidentie.

Over de muziek gaan we het vandaag niet veel hebben, maar het hangt er wel wat aan vast. Want eigenlijk wordt er veel georganiseerd voor Bret. En alles hangt aan elkaar door muziek! Zoals ik afgelopen Music Monday vermeldde ging ik zaterdag naar een benefiet concert. De opbrengst hiervan ging voor de volle 100% naar Bret, en daar zijn een paar honderd euro opbrengst uit gehaald. Er werd ook een cymbaal gesigneerd door al de artiesten die er speelden, en dat werd achteraf geveild.
Cymbaal for bret

Wat wordt er nog gedaan? Binnenkort (27 en 28 juli) wordt er in de Rocking Bull in Antwerpen terug een benefiet gedaan waarvan de opbrengst aan Bret geschonken zal worden. Meer info hierover vindt je terug via dit evenement.

Wil je nog meer informatie over het hele gebeuren en graag als eerste op de hoogte zijn van alles wat er gaande is? Like dan zeker de Facebook pagina! Want er komen nog verschillende evenementen aan die stuk voor stuk de moeite zullen zijn!

En dan komt nu mijn deel, aangezien ik kanker van veel te dichtbij heb mogen meemaken. Het moet verschrikkelijk zijn om de behandeling binnen handbereik te hebben, maar niet voldoende geld hebben om het te betalen. Zeker in Amerika is dit dagelijkse realiteit, en vandaag kan JIJ helpen! Het moet niet veel zijn, geef wat je kan missen, al is het maar 1 euro. JIJ kan vandaag, hier en nu, het verschil maken om deze vechter te helpen met zijn behandeling.

Hoe?
Stort op onderstaand rekeningnummer het gewenste bedrag onder vermelding van ‘Vinyl & Coffee for Bret’ en ik garandeer jullie dat elke euro bij hem terecht komt.
Bret

Voor mensen die liever met Paypal storten, dat kan ook!
(en dit is een copy/paste van de Facebook pagina!)
Paypal to : europeforbret@gmail.com

PS : If you donate by Paypal, please choose the option ‘Payments to ‘Friends/family’.

Wil je wat extra beloning voor je geld? Kom dan massaal naar de benefiet in de Rocking Bull in Antwerpen en lever op deze manier een bijdrage, en hou zeker de Facebook pagina in de gaten voor meer concertnieuws!

Ik hoop dat ik hier een paar goede zielen mee kan aanspreken. Ik wil jullie absoluut niet leegzuigen, en ik wil niet dat iemand zich verplicht voelt, maar ik hoop dat, als je iets kan missen, je even denkt aan Bret. Want jij kan vandaag het verschil maken.

En hierbij laat ik het voor dit betoog! 😉 Fijn dat jullie je tijd namen om deze blog te lezen. Ik wens iedereen een fantastisch weekend toe en vergeet zeker niet te genieten!

-Tom.

P.S.: Aan degenen die gestort hebben, jullie ben ik eeuwig dankbaar! Laat gerust weten in de reacties als je Bret steunde!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s