Music Monday #22

En wat vonden jullie van de vorige Music Monday? Goed of goed?! Vandaag maak ik gebruik van mijn Gimme Radio app voor jullie wekelijkse kickoff! En hoe ga ik dit doen? Gewoon de app openen en de eerste drie nummers die mijn trommelvliezen mogen beroeren jullie kant op sturen!

En als eerste een absolute topper. Daarover valt niet te discussiëren! Een streepje Eddy Van Halen kleurt je maandag al wat minder blue!

Als dat geen verwennerij is! En we hebben meer goed in petto. Als tweede kwam Saxon aan de beurt! Eén van mijn favoriete bands, en als je ze live nog niet aan het werk zag zou ik hier toch maar eens werk van maken. Ze zijn meer dan de moeite!

Next up, Ross The Boss, en laat dat nu net eentje zijn die er ook altijd in gaat! Drie op een rij en stuk voor stuk toppers, misschien toeval, want niet alles wat op de Gimme Radio app passeert is helemaal mijn ding… Maar ik koos blijkbaar een goed moment om deze Music Monday klaar te zetten!

En met deze Ross The Boss is het al weer tijd om terug te keren naar de realiteit van de week. Maar geen paniek, voor je het wet zit je terug achter je PC, lees je de vrijdagsblog en is het weekend van start gegaan!

-Tom.

Advertenties

2 gedachten over “Music Monday #22

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s