Preview Graspop Metal Meeting

Het is weer zo ver, een weide in Dessel die weer tot heilige bodem wordt omgetoverd om de grootheden uit de zwaardere regionen van muziek het beste van zichzelf te laten geven.
Ik ga omwille van stage enkel zondag aanwezig kunnen zijn, en ga daar in deze blog al even op vooruit blikken. Dit doe ik uiteraard terwijl Tyler Bryant And The Shakedown hun eerste GMM passage op livestream laat vastleggen!

De eerste band die ik kort bespreek is Body Count. Met hun zeer herkenbare mix van rap en metal doen deze heren uit Brooklyn het toch echt goed. Het heeft me wel wat tijd gekost om hun werk te leren appreciëren. Ik ben niet zo een fan van rap etc. Maar met hun nieuwe album ‘Bloodlust’ wisten ze mij redelijk snel te overtuigen. Hoe dit klinkt? Zo dus!

Een andere band die voor velen een ‘must see’ is, en die ik ook al even wil zien is ‘Hollywood Vampires’. Het is een band waar we zang krijgen van de machtige Alice Cooper, en een gitarist die de naam ‘Johnny Depp’ meekreeg. Je kan je mischien voorstellen dat dit puur qua inhoud al een band is die de moeite is om te zien. Los daarvan is Johnny Depp een fantastische gitarist, wiens kunsten ik graag eens live zou horen!

En dan voor mij, ongetwijfeld het hoogtepunt van de dag… Judas F*CKNG Priest! Een band die ik al zo lang wil zien, maar op 1 of andere manier is het er nog nooit van gekomen. En dan ga ik zondag eindelijk die kans krijgen en met beide handen grijpen!

Verder kijk ik ook ooit naar mijn derde keer dat ik de prettig gestoorde Ozzy Osbourne aan het werk kan zien!
En ik wil hier ook nog eens benadrukken hoe dankbaar ik mijn prachtige vriendin ben voor het ticket dat ik van haar kreeg.
En jullie allemaal bedankt voor er weer te zijn! En misschien tot zondag?

-Tom.

 

2 gedachten over “Preview Graspop Metal Meeting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s