Music Monday #30

Hey! Het schooljaar is terug van start gegaan en de zon houdt het voor bekeken. Maar niet getreurd, Music Monday is terug met deze week een extra nummer als goedmakertje. Wegens wat technische probleempjes (ik ben niet zo een computertechneut) was er afgelopen vrijdag geen blog. Dat maak ik vandaag dus goed, en hopelijk vinden jullie de blog van vrijdag ook voldoende de moeite om het ‘verlies’ goed te maken. We zullen er eens aan beginnen!

Wie, waar wanneer? Awel, Simple Minds heeft er eens een antwoord op geformuleerd!

Wat is en blijft dat toch een fantastisch nummer en een meesterlijke band. En de volgende heren moeten er zeker ook niet voor onderdoen. The Cult en hun trouwe verkoopster!

En niemand hoeft hier onder te doen voor zijn voorganger. The Sisters Of Mercy scoren ook telkens als ze je trommelvliezen beroeren.

En als extra deze week, eentje waar ik lange tijd elke dag mee wakker werd. Een zin die ik elke ochtend tegen mezelf zeg om met een positieve noot te starten. It’s a beautiful day, en dat heb je voor een groot deel zelf in de hand!

 

Bij deze nogmaals mijn excuses voor afgelopen vrijdag en hopelijk is alles nu vergeten en vergeven πŸ˜‰ Laat zeker weten wat je er van vindt en we zien elkaar ongetwijfeld vrijdag weer!

-Tom.

Advertenties

5 gedachten over “Music Monday #30

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s