Music Monday #33

 

Goeiemiddag, avond of ochtend, wanneer je dit leest maakt uiteraard helemaal niet uit, het doel is gewoon even tot rust komen en de werkweek goed te starten. En dat doen we deze week (opnieuw) met muziek uit de oude doos! En met oude doos bedoel ik vooral muziek van toen er nog lang geen sprake was van mij! 😉

Alle eer voor het openen van deze week gaat naar Phil Collins. Hij maakte één van de mooiste nummers die ooit het licht zagen (in mijn bescheiden mening) en het klinkt als volgt!

Een ander prachtig nummer, waar dan de gitaar ook weer wat meer centraal staat komt van Dire Straits. En via dit nummer heb ik op YouTube ooit een akoestische cover gevonden. En die krijgen jullie er als bonus bij deze week!

(en deze vind ik eigenlijk zeker zo mooi)

En als afsluiter deze week, heer Clapton met zijn alom bekende nummer, Tears In Heaven. Deze draag ik ook graag op aan mijn mama aangezien ze het een prachtig nummer vindt. Geniet ervan lieve mama.

En zo snel is een Music Monday alweer voorbij! Laat zeker weten wat jullie er van vonden. En verzoeknummertjes voor een volgende week zijn ook altijd welkom!

-Tom.

11 gedachten over “Music Monday #33

  1. Prachtige nummers weer, goed om de week mee door te komen.
    Vooral aan Brothers in Arms heb ik mooie herinneringen. Ik hoorde het nummer voor het eerst toen ik in Thailand op het eiland Koh Phangang verbleef. Ik reisde toen ruim een jaar door Azië. Een vrouw, die ook reisde, liet mij het nummer op haar walkman horen. Samen luisterden we naar het nummer terwijl we op een magic mushroom trip waren. Waar is de tijd gebleven. Gelukkig is dit nummer er nog om de herinnering levend te houden.
    Bedankt.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s