Music Monday #34

En het is weer maandag! Wat vliegt de tijd toch voorbij… We zitten ondertussen ook weer in de eerste examenperiode van mijn (hopelijk) laatste jaar verpleegkunde! En we geven er een lap op met drie nummers die me tijdens de examens gaan bijstaan. Nu… 3? Technisch gezien misschien maar twee, maar ik tel het toch als drie nummers! Veel luisterplezier!

Als eerste het wonderbaarlijke ‘Life’ van Ludovico Eindaudi. Een componist naar mijn hart die me telkens weer weet te beroeren.

 

Als volgende stel ik jullie graag Pachabell voor. Met Canon in D. Een prachtig nummer dat ik op een heel andere manier heb leren kennen dan je misschien zou verwachten.

 

En nu vraag je je waarschijnlijk af hoe ik dit nummer dan heb leren kennen? En moest je het jezelf nog niet afgevraagd hebben, dan weet je het nu toch! Ik herinner me de precieze omstandigheden niet meer, maar iets met YouTube en vermoedelijk een voorstel dat van YouTube kwam omdat ik toen niets da gitaargerelateerde dingen opzocht. (We spreken ongeveer over het jaar 2010).

En zo verpest je dus een rustig beginnende Music Monday! πŸ˜‰ Hopelijk hebben jullie er even hard van kunnen genieten als ik en is dit een soort van rustig ingeleide kickstart van de week!

Tot vrijdag!
-Tom

4 gedachten over “Music Monday #34

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s