Dag Sinterklaas

Ik denk dat de meesten onder jullie het programma ‘Dag Sinterklaas’ wel kennen. Toch zeker de Vlamingen onder ons. En het is een programma dat ik nu ik 22 jaar ben nog steeds met veel plezier bekijk. Waarom? Nostalgie. Als kind keek ik enorm graag naar dit programma en dat leuke gevoel is blijven plakken. Het wordt ook snel donker, je zit al wat sneller binnen, lekker warm aangekleed denkend aan de feestdagen die er weer aankomen. Het is gewoon een enorm gezellige periode.

Aangezien ik ook overtuigd ben dat je moet doen waar je gelukkig van wordt, omdat je hier te kort bent om dingen met tegenzin te doen,hou ik dus ook graag vast aan dit nostalgische gelukzalige gevoel. Of ze ooit met mij lachen? Uiteraard! Thuis hoor ik wel eens ‘daar zit ons manneke weer zalle’, maar ik weet dat ze stiekem zelf ook graag nog wel eens dat nostalgische gevoel ervaren! Al geven ze het misschien niet toe! 😉

Ook in mijn vriendenkring hoor ik ook dat ze het programma nog wel eens graag bekijken om even terug te gaan naar die onwetende jeugdjaren waar alles nog zorgeloos en magisch leek.

En nu sluit ik af, lezen jullie graag ook wat kortere blogs tussendoor? Of hebben jullie liever dat ik het hou bij een Music Monday en een vrijdagsblog? Laat het me gerust weten! Fijne dag verder!

-Tom.

12 gedachten over “Dag Sinterklaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s