Mystery Box unboxing, Cadeautip(s) voor festivalgangers

Hey! Hier zijn we weer met nog een cadeautip voor kerst. Als je er niet uit geraakt, en je weet wel wat iemand ongeveer leuk zou vinden,waarom zou je hem of haar dan geen ‘mystery box’ cadeau doen? Ik kreeg er eentje van ‘Den Outback’ een winkel in Lommel gespecialiseerd in outdoorkledij, schoenen, slaapzakken, slaapmatjes en alles wat je maar kan bedenken. Een deel van hun publiek gaat schuil onder de naam ‘festivalgangers’, een categorie waaronder ikzelf ook pas. En op een festival heb je uiteraard dingen nodig om te overleven. Je raad het misschien al? De mystery box is er eentje voor festivalgangers en kost 50 euro. Wat zat er in? We zullen het samen ontdekken!

Eerst en vooral zit er dit briefje in, met een kleine persoonlijke boodschap, altijd leuk!

Het volgende dat we tegenkwamen waren deze boekjes vol handige informatie die ook buiten de festivalterreinen hun nut kunnen bewijzen.

Het volgende item in deze goed verpakte doos is een compacte reistandenborstel van Vaude. Dit komt in een klein doosje en bevat een tandenborstel en tandpasta waar je langer mee gaat toekomen dan drie of vier dagen die een festival gemiddeld duren. Kwestie van de hygiëne op punt te houden!

Hierna kwam een rode spork tevoorschijn. Altijd handig om die noodles, of andere pasta achtige gerechten die je ongetwijfeld in je rugzak hebt zitten, te verorberen voordat je klaar bent om de festivalweide te betreden. En dat het rood is, is ongetwijfeld nog een pluspunt! Want in de tent, de rugzak, of de donkere nachten wil je geen uren zoeken achter je bestek!

Wat zat er nog in? Gehoorsbescherming! Dit zie ik heel graag terugkomen in dit soort boxen. Want het wordt nog te vaak onderschat hoe belangrijk het is om je enige twee oren te beschermen tegen het oorverdovende ‘lawaai’ van een festival. En deze oordoppen van Care Plus zijn gemaakt van silicone, zijn flexibel te vormen naar de gehoorgang en kunnen gebruikt worden tijdens het festival, maar ook ’s nachts om ongestoord te kunnen slapen tot de volgende ochtend. Overigens zijn ze ook afwasbaar en dus meermaals te gebruiken en zitten er twee paar in deze verpakking!

En als laatste zat er nog een onmisbaar duo in de doos. De MSR Pocketrocket 2 (die eigenlijk al even op mijn wishlist staat) samen met een kannetje gas zodat je je noodles ook nog warm kan opeten! Of jezelf kan verwennen met een lekker warme tas koffie. Het gaat hier om een klein gaskannetje van 178 ml wat ruim voldoende is voor een festivalweekend. De MSR Pocketrocket 2 is met zijn 73 gram ook nog eens één van de lichtste vuurtjes die je momenteel kan krijgen, en neemt zo weinig ruimte en gewicht in beslag dat je op de weg naar het festival, of op de weg terug naar huis, nog niet voelt dat je een keuken meesleurt!

En bij deze was de doos leeg. Moest ik dit onder de kerstboom vinden, zou ik een gat in de lucht springen. Als wandelliefhebber en als festivalganger.
Is deze ‘mystery box’ zijn geld waard? Absoluut! Je betaalde 50 euro, zoals ik reeds vermeld had, en de totale waarde van deze box bedraagt ongeveer 58 euro.Dus dat noem ik alvast een ‘mooie korting’!

Maar euhm, wat als je al bepaalde dingen hebt die ik net in de mystery box vond? Aha! Daarvoor is een oplossing beschikbaar! Als je bepaalde dingen al hebt kan je wanneer je de box bestelt vermelden wat je niet meer nodig hebt, en dan wordt dit vervangen door een ander voorwerp! Elke box zal ook uniek zijn en andere dingen bevatten, tenzij je uiteraard specifiek vraagt achter de ‘Vinyl & Coffee mystery box’.

Maar Tom, mijn budget is wel wat meer dan 50 euro! Dan kan je natuurlijk altijd vragen naar een box met een hogere waarde, die dan vanzelfsprekend ook andere of extra spullen zal bevatten. En als je budget lager ligt dan 50 euro zijn de spullen ook steeds apart verkrijgbaar!

Geïnteresseerd? Kijk dan zeker even op de webwinkel van Den Outback, Facebook of hun website en neem contact op voor verdere vragen. Ze zullen je met een glimlach en veel plezier verderhelpen!

-Tom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s