Music Store Duitsland

Oké, gisteren was er dus geen blog, maar daar heb ik een geldig excuus voor, want gisteren was ik in de zevende hemel. Ik was samen met een vriend (Dieter) in het wonderlijk mooie Music Store in Duitsland. Het was mijn tweede keer in deze winkel en ik heb me gigantisch geamuseerd. We gingen op zoek naar een gitaar voor mijn compagnon en ondanks ongeveer 80 ‘fuck it’ momenten heb ik toch geen nieuwe gitaar mee naar huis genomen.

Het eerste wat me altijd opvalt als ik aankom op de parking is hoe groot het magazijn achter de winkel is. Dat is dan ook de plaats waaruit alle gitaren die verkocht zijn worden klaargemaakt voor de koper, en waaruit alle online bestellingen richting de koper vertrekken. Je kan je dan wel voorstellen dat dit een enorm gebouw moet zijn.

En dan kom je binnen in een akoestisch paradijs, waar de mooiste gitaren uit de akoestische wereld hangen, je bent al even zoet met gewoon rond je te kijken en te proberen beseffen dat je niet droomt! 😉

Als je daar eindelijk bent uitgekeken ben je opgewarmd om de stairway to heaven te betreden en terecht te komen in de elektrische gitaren hemel. Een ruimte die me verdacht veel doet denken aan mij toekomstige living! Hoewel ik daarvan nog 1 persoon dien te overtuigen… Heb je een idee hoe ik haar zo ver krijg? Laat het dan zeker even weten in de reacties!
En daar hingen dus honderden prachtige gitaren. En voor elke budget wel iets! Het was dus echt niet simpel om elke gitaar mooi terug te zetten…. (Maar ergens toch best trots dat ik het heb gekund!)

En wat ging er dan wel mee naar huis? Uiteraard voor Dieter een prachtige, goed klinkende en spelende Fender Player Telecaster met 2 humbuckers die je kan splitten tot single coils… Voor de leken ziet dat er als volgt uit!

Foto credit: uiteraard voor Music Store!

En ik heb het braaf gehouden en kocht een enkel statief voor een elektrische gitaar (neen ik had dat nog niet… Schandalig!) Snaren, en gehoorsbescherming voor mijn vriendin, te gebruiken tijdens luider gitaarspel, concerten of wanneer ik eindeloos doordraaf over gitaren, pedalen of platen 😉

Waarom kocht ik geen gitaar? Ik studeer nog, en de meesten hebben die periode gekend als een periode van opletten wat je uitgeeft… En ik wacht liever met een nieuwe gitaar (of versterker) tot ik het budget heb waar ik nu van droom… Moet die gitaar dan écht zoveel kosten? Neen, absoluut niet, maar dan kan ik wel gitaren van dit budget ook in het proces betrekken en hoef ik achteraf niet het gevoel te hebben dat ik het met ‘minder’ moet doen… Psychologie noemt zoiets zeker?

En hiermee ga ik afsluiten, ik heb nog enkele foto’s getrokken van prachtige gitaren, en een versterker waardoor ik aangenaam verrast ben, en die zou ik nog graag met jullie delen!

Bedankt dat jullie er weer waren en we zien elkaar maandag terug!

-Tom.

4 gedachten over “Music Store Duitsland

  1. Geen onaardig winkeltje. ! Je verhaal doet me denken aan hoe ikzelf gitaarwinkelruiten likte, zo’n veertig jaar geleden! Binnen 30 jaar is zelfs de Music Store te klein voor je verslaving. Veel plezier kerel, het wordt alleen maar erger!

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s