Winter NAMM 2019

Het mooiste weekend van de winter is weer aangebroken. Winter NAMM is een muziekbeurs waar ale grote en kleine merken hun nieuwe producten voor het nieuwe jaar tentoonstellen. Een van mijn favoriete YouTube channels (Andertons Music Co.) is daar traditiegetrouw aanwezig en laat gedurende het hele weekend al die nieuwe producten passeren op hun kanaal.

Kan je al raden wat ik doe dit weekend? Uiteraard! Focus op YouTube… Maar dat heb ik wel verdiend na weer een pittige examenperiode.

Wat vind ik vooral interessant tijdens deze video’s? De grote merken als Gibson, Fender, Marshall, Martin, Taylor, Gretsch, Friedman, Chapman,… voor de gitaren en de versterker en qua pedalen en andere ‘kleinere’ dingen kick ik op alles wat online komt! Wat houden die video’s in? Eigenlijk niets speciaals en vooral voor de gitaarnerds is het echt geweldig. Mijn ouders zouden er bijvoorbeeld helemaal niets aan vinden ;).

En om af te sluiten kan ik niet anders dan enkele video’s toevoegen die nu reeds online staan. Veel kijkplezier! πŸ˜‰

Nieuwtjes van Fender!
British made beauties van Marshall!
En uiteraard mag Gretsch ook niet ontbreken!

Hopelijk vonden jullie deze video’s minstens half zo leuk als ik ze vind, dat zou al een hele prestatie zijn! Wil je meer nieuws gedurende de rest van het weekend, vergeet je dan zeker niet te abonneren op hun YouTube channel!

Tot maandag en een fantastisch weekend gewenst!
-Tom.

4 gedachten over “Winter NAMM 2019

    1. Ik vrees dat ik daarvan reeds een chronische vorm heb opgelopen πŸ˜‰ Binnenkort komen er nog wat reviews op de blog van een pedaal en wat vette plectrums! Maar daarover binnenkort dus meer πŸ˜‰

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s