Muzikale unboxing!

Even terug kreeg ik een ‘mystery box’ toegestuurd van één van mijn geweldige lezers (die zelf ook een leuke blog heeft: Cigars & Guitars ). Voor een deel was het toch een mystery box, want ik wist dat er twee plectrums in gingen zitten. De rest was een, zeer aangename, verrassing!

Ik kreeg het aanbod van Guy om deze box mijn kant uit te sturen naar aanleiding van mijn blog die ik schreef over The Original Coin Guitar Pick. Een plectrum dat ik nog steeds heel erg graag gebruik.

Wat zat er allemaal in? Ik zal het jullie vertellen.

Eerst en vooral, de twee plectrums. Plectrums gemaakt van muntstukken, net zoals de Coin Guitar Picks. Maar toch ben ik nog steeds meer fan van de originele versie… Deze zijn zeker niet slecht, vooral als je de prijs mee in beschouwing neemt. Maar de Original Coin Guitar Picks zijn qua afwerking wel een niveau of twee hoger!

En dan misschien wel de meest geweldige verrassing. Een pakket Music Nomad onderhoudsproducten. Ik ben hier een enorme fan van en gebruik deze producten al jaren. En aangezien ze lang mee gaan ben ik nu toch voor een hele tijd gesteld wat mij betreft!

Wat zat er nog in? Een Microvezel doek en een soort borstel/doek op een stokje zoals je op de foto kan zien. Geweldig! Eindelijk een manier om stof onder de snaren en al de kleine krappe plekjes uit te krijgen. Deze heb ik al veel gebruikt ondertussen. Een gitaar zonder stof is veel aerodynamischer he! 😉

En tot slot zat er deze headstock tuner er nog bij. Ideaal voor wanneer je moet stemmen met omgevingsgeluid in de buurt, of voor als ik mijn trusty stempedaal niet bij heb!

Dus… Bedankt Guy! Ik zal er nog jaren plezier van beleven. En voor iedereen die nu nog wat tijd over heeft, bekijk zeker even Guy zijn blog!

-Tom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s