5 minuutjes niets

Ik ben er niet goed in, stilzitten, maar nu en dan kan ik er echt eens van genieten. Niet te lang, ik verveel me snel, maar even buiten genieten van de tuin? Zalig!

Ik deed het vroeger eigenlijk nooit, als ik stilzat was ik ziek, of voelde ik me ziek omdat ik niet graag stilzat. Dan was ik blij dat ik mijn gitaar had, of iets anders muziekgerelateerd waarmee ik bezig kon zijn. Dat is nog steeds het geval, en zal ik er niet snel uit krijgen vrees ik.

Maar het is wel een vooruitgang voor mijn omgeving, dat ik nu eens 5 minuutjes niets doe op een (nog steeds redelijk zeldzaam) moment.

En na dat niets doen heb ik meestal wel nood aan iets extra, zoals vandaag, snel de blog online, dan de fiets op en nog een rondje fietsen voordat ik mijn benen onder tafel schuif en mij op mijn wenken laat bedienen door de schat van een moeder die ik heb! Zo eens niet moeten koken op een vrije dag is ook wel leuk!

Op deze redelijk mooie vrije dag was het trouwens perfect wandelweer, wat we gedaan hebben in Peer. Een prachtige wandeling… Ze zien ons daar zeker nog wel een keertje verschijnen voor de lus van 20 km!

En nu, hup met die beentjes, de fiets op! Tot maandag!

-Tom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s