Black Friday

Black Friday, een hoogdag voor velen, kwam uit Amerika overgewaaid en bracht ook voor ons vele kortingen en nog veel belangrijke, vele vinyl releases! Ik ben er meestal niet zo voor te vinden, omdat ze enorm duur geprijsd zijn, Maar dit jaar had ik er wel eentje op het oog.

Canned Heat is altijd wel leuk, muziek om van te genieten. En als deze band dan een kerstalbum uitbrengt voor Black Friday kan ik daar geen neen tegen zeggen. Want de kerstsfeer is gewoon gezellig, of het nu om eten, muziek of verlichting gaat. Als het binnen de perken blijft ben ik fan.

De release die ik op het oog had ging Tony van Tony’s Muziekhuis te Geel voor mij aan de kant houden. Toen ik deze ochtend daar kwam was hij nog niet aangekomen (dat heb je als je persee die ene plaat wil die uit Amerika moet komen). Dan toch maar afgerekend en volgende week vrijdag kan ik hem vermoedelijk in de bus verwachten.

Het leuke aan Black Friday is dus dat de releases telkens wel iets speciaals in petto hebben. En met de kleuren van de vinyl zijn ze ook niet zuinig. Hoewel ik niet speciaal jaag op een gekleurde uitgave van een album is het wel leuk als je nu en dan eens wat kleur op je draaitafel hebt liggen.

En om af te sluiten met deze korte blog, een kerstnummer van Canned Heat. Het staat niet op de LP van dit jaar, maar is wel eerder verschenen en mag er zéker wezen!

En hiermee is het eerste kerstnummer van dit jaar op de blog ook weer een feit!

Tot maandag!

-Tom.

2 gedachten over “Black Friday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s