Hersenspinsels in quarantaine

We zullen nog eens wat tekst online gooien op vrijdag. Ik heb de laatste tijd precies zo weinig tijd om me aan het schrijven te zetten. Een tuin vraagt zo zijn aandacht, en als je het dan graag doet ben je er wat extra uren in bezig he.

Gelukkig steeds vergezeld van de nodige muzieknoten en tassen koffie. Ik schrijf dit momenteel met het nieuwe Fleddy Melculy album op de achtergrond, ook niet mis! En in de tuin is het vaak een playlist op spotify, gaande van rock ‘n’ roll, tot metal tot ne wave en 80’s synthpop. Kwestie van al de buren wat te pleasen met wat er door de boxen van mijn gitaarversterker komt (ja, dit is mijn muziekbox voor buiten).

De kippen daarintegen zijn nog niet zo fan van de muziek. Eerder van graan en meelwormen. En de blaadje van de heg die ze al half kaal hebben gevreten. Als ze er maar van genoten hebben.

Heb ik nog platen gekocht de laatste tijd? Dat staat op een laag pitje met heel het corona gebeuren. Online koop ik niet veel vinyl. Recent kwam er nog wel eentje voorbij die ik moest hebben. Een album van Diablo BLVD, Builders Of Empires. Een fantastisch album dat ik leerde kennen toen ik een jaar of 15 was ongeveer. Uiteraard omdat ik fan was van Alex Agnew als komiek. En da ontdek je dat die man een band heeft! Dat ga je uiteraard onderzoeken.

Nummers als Black Heart Bleed en Saint Of Killers bleven meteen bij en staan nu nog steeds in mijn geheugen gegrift. Ik herinner me zelfs de moment waarop ik ze voor het eerst hoorde. Zalige herinneringen aan een tijd zonder enige zorgen en dagelijks een mooie dosis muziek.

De cd hadden ze toen wel niet in de free-record shop. En van vinyl was er toen voor mij nog net geen sprake. Die passie is pas een jaartje of twee later gekomen. Maar dat verhaal heb je ongetwijfeld al gelezen.

Zo, de schrijftijd voor vandaag zit er weer op, ik ga nog verder wat aquareanimatie doen in de tuin… De warmte en droogte begint nu al zijn tol te eisen. Ben benieuwd hoe we de zomer gaan doorkomen.

Los daarvan, geniet van het mooie weer, hoewel het weer twee dagen wat meer wolken zullen worden… Zullen we maar genieten van het feit dat we niet smelten.

Tot maandag!

-Tom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s