D’addario Players Circle

https://www.daddario.com/players-circle/

Als gitarist ben ik redelijk kieskeurig qua snaren, ik heb zo mijn favorietjes en zal er niet snel van afwijken. En met D’addario als mijn favoriete merk mag ik mijn pollekes kussen.

Er zijn niet veel merken die je ook een bedankje teruggeven voor de dienst die je hen bewijst als trouwe gebruiker van hun producten. D’addario doet dit wel en ik heb er al heel wat leuks voor mogen ontvangen.

Naast gitaarsnaren heeft D’addario nog Promark en Evans en nog wat andere ‘merken’ onder zijn vleugels die focussen op andere instrumenten. En elk van deze merken heeft een code ergens op de verpakking staan. Een code die ook uniek is per verpakking.

Wat ben je nu met deze code? Wel, als je een account aanmaakt op D’addario’s players circle kan je de code’s ingeven, elk product is een bepaald aantal punten waard, en die punten kan je dan op hun beurt gebruiken om D’addario producten te kopen via hun website. Hoe groot of hoe klein ook deze producten worden dan gratis aan je deur gebracht. Zalig toch! Je hebt niet na 2 pakjes snaren al genoeg punten voor een nieuw pakje, uiteraard, ze moeten het ook niet voor niets weggeven, maar je krijgt er wel iets voor terug na een tijdje, en als dat niet fantastisch is weet ik het ook niet meer!

De producten zitten telkens tussen een waarde van de 100 en 400 punten, en voor +/-1500 punten kan je al een pakje snaren in de bus verwachten. Ik denk niet dat er één ander merk is dat dit doet.

En moest je nu in Amerika wonen kan je ook deelnemen aan het playback programma. Stuur je oude snaren op naar D’addario en krijg punten in de plaats. Dit programma is jammer genoeg nog niet beschikbaar in Europa. Maar wees gerust, als dit ooit hier beschikbaar is zal ik jullie meteen op de hoogte brengen! 😉

Zo, voor de gitaristen, drummers, bassisten, blazers onder ons, kijk je verpakkingen na voor je ze weggooit, de code brengt echt wel wat op! En moest je er echt geen nut in zien mag je steeds de code of een foto ervan mijn kant op sturen… Ik zal ze met veel liefde gebruiken! 😉

Fijn weekend!

-Tom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s